+Запишете час онлайн
Терапия с Teragun
gun

Терагън терапия

Терапия с Theragun може да има няколко потенциални ползи:

1. Разреждане на мускулното напрежение:

Theragun устройствата работят с високочестотни вибрации, които помагат за разреждане на затегнати мускули, подобряване на гъвкавостта и намаляване на болката.

2. Подобряване на кръвообращението:

Масажът с Theragun стимулира кръвообращението в тъканите, което може да помогне за по-добро достигане на кислород и хранителни вещества до мускулите и бързото им възстановяване след тренировки.

3. Релаксация и рехабилитация:

Тези устройства са използвани за подпомагане на рехабилитацията след спортни наранявания, тъй като могат да помогнат за ускоряване на процеса на възстановяване на тъканите и съкращаване на времето за възстановяване.

4. Намаляване на стреса:

Масажът с Theragun може да помогне и за релаксацията на мускулите и тялото като цяло, което може да намали нивата на стрес и напрежение.

Преди да използвате терапия с Theragun или подобни устройства, винаги е добре да се консултирате със специалист или физиотерапевт, особено ако имате предишни здравословни проблеми или сте в процес на рехабилитация след нараняване. Те могат да ви дадат съвети и насоки за правилната употреба на устройството, за да се избегнат възможни проблеми.