+Запишете час онлайн
img
Защо да изберете нас?

Научете
повече за нас

img
MoveWell с акцент върху лечението на коляното
Кинезио тейпинг при дете
Превръзка на глезена от MoveWell
Магнитна терапия за лечение на ръката

Нашата История

Move Well е иновативен метод за лечение и оптимизиране на вашето физическо и клинично състояние, обединявайки знанията ни в човешката анатомия и физилогия, кинематиката на движение и психо-емоционалната устойчивост. Запознайте се с нашите терапевти за да Ви предоставим най-добрата грижи за вашето здраве и лечение.

image
image

Методът Move Well

Представямe Ви Move Well, метод за лечение на скелетно-мускулни травми, хронични болки и корекции на вашата стойка.

Концепцията е приложима както при атлети и професионални спортисти, така и при хора които страдат от трудови или ежедневни проблеми.

Методът се основава върху научно базирани изследвания, медицински проучвания и клинична практика с над 4000 пациенти.

Терапевтите на Move Well излседват причината за възникването на травмите, отстраняват етиологията на проблема и след това лекуват пациента. Ние мотивираме и обучаваме нашите пациенти, даваме им знания и пълна информация за тяхното състояние и лечение.

  img not found

  Екип от Професионалисти

  Move Well разполага с високо квалифициран екип от професионалисти. Нашите терапевти се представят с необходимите знания и опит, за да ви осигурят най-доброто възстановяване в областта на скелетно-мускулните травми.

  Физиотерапевтичен екип в кабинет
  Физиотерапевти в кабинета

  Вашият Път към Здраве

  За нас е от важно значение да бъдем през цялото време на лечението до вас. Подхождаме лично към всеки пациент с необходимата за него грижа. Независимо дали сте професионален спортист, страдате от трудови наранявания или търсите подкрепа в поддържането на добрата форма, методът Move Well ще Ви даде всичко от което имате нужда.

  Counter #i

  4000+

  Пациента

  Counter #i

  300+

  Отлични отзива

  Counter #i

  20+

  Различни процедури